Sales Amsterdam: 020 846 05 49
Service Amsterdam: 020 223 04 01

BIRÒ REPAREREN?

Onderhoud uw Birò goed door minimaal twee keer per jaar een Birò service beurt door ons te laten verrichten. Op locatie bij desbetreffende Stores in Nederland kunt u via de knop hieronder Service Short of Service Long inplannen.

Let op: U heeft het frame nummer nodig om service in te plannen. Het frame nummer vindt u links onder het stuur in uw Birò.

KORTE REPARATIE (Service Short)

  • Dit is geen service beurt;
  • Breng uw Birò naar de Store bij u in de buurt.
PLAN BIRÒ SERVICE SHORT IN

Let wel: Wij plannen circa 30 minuten in voor de korte service. U kunt hierbij denken aan het vervangen van kleine onderdelen zoals: spiegeltjes, laadklepje, scharnieren en/of deuren vervangen en meer. Indien het niet hieronder valt, kijk dan voor een lange service beurt.

LANGE REPARATIE (Service Long)

  • Dit is óók voor officiële service beurten;
  • Breng uw Birò naar de Store bij u in de buurt;
  • Tegen kosten halen wij uw Birò op (en leveren wij hem af);
  • U bent uw Birò 1 tot 2 werkdagen kwijt!
PLAN BIRÒ SERVICE LONG IN

Let wel: Wij hanteren tijd slots van 3 uur voor Service Long. Service Long is voor een officiële service beurt òf voor grotere mankementen zoals bijvoorbeeld: Het vervangen van de wielen/banden, bekleden van uw Birò of eventuele andere technische problemen. 

Wij kunnen in bovenstaande gevallen géén garantie geven dat de Birò binnen drie uur klaar is en/of dezelfde dag van reparatie weer geretourneerd kan worden bij u.